torstai 2. elokuuta 2012

Lomailua ja rikkoutuneita kisaunelmia..

Konstan on ollut nyt tämän viikon laitumella ja ollaan sitä käyty säännöllisen epäsäännöllisesti liikuttelemassa. Tosiaan olisimme kovasti halunneet mennä ensi viikonlopun kenttäkisoihin Suontaalle menemään sama tuttari kun viime vuonnakin, mutta kengityksellisistä ongelmista johtuen jäävät tänä vuonna väliin.. :( Harmittaa kyllä aikalailla, koska harjotukset meni jo niin hyvin ja Messiläkin meni meiltä paremmin kun osasin odottaa! Varsinkin kun tietää että meiltä on niin monet kisat ja jopa kokonaiset kisakaudet jääny väliin sairastelujen takia, että kerran kun hevonen on kunnossa niin olisi kiva kisata. Mutta eiköhän näitä kisoja vielä tule. :)

Miten niin poni on innoissaan?! @Messilä Derby

Lomailua ja löysäilyä ei tosin jatku kun tämä viikko ja sitten palataan taas ruotuun! Seuraava isompi kisakoitos on sitten Suomenhevosten kuninkaallisissa. Tietysti saatetaan johonkin tässä välilläkin eksyä, saa nyt nähdä.

Ainiin!! Nykyään pystyn ratsastamaan pojun ILMAN SATULAA laitumelle! Mitä ihmettä on tapahtunu mun kauhukakaralle?! Omistan näköjään tätä nykyä AIKUISEN hevosen! :D

© Eve Salo

1 kommentti:

  1. Tuolla olisi tuommoinen :)
    http://hennajaolli.blogspot.fi/2012/08/23-liebster.html

    VastaaPoista