torstai 15. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa!

Jihaa, kevät tekee tuloaan vauhdilla! Meillä on kentän toisessa päässä jo hiekkaa näkyvillä :) Nyt vaan odottelemaan että loputkin lumet sulaisi pois!


Aiemmin viikolla juoksutin Konstan pitkästä aikaa. Laukkaa ei pystytty ottamaan, koska pohja oli sen verran liposa. Hienosti meni poju siltikin ja välillä näytti tosi nättejä ravipätkiä! Harvemmin pojua näen liikkeessä, joten oli kiva huomata millanen adoniksen alku siitä tullu. Upeeta :)

Tänään käytiin taas maastossa. Heti alusta asti poju oli energiaa täynnä. Heti kun vähänkin olin aikomuksissa nostaa laukkaa, Konsta meni jo täyttä vauhtia eteenpäin :D Maastot on onneksi vielä hyvässä kunnossa, kauhulla odotan koska alkaa taas routavaurioajat..

Ainiin, toissa viikolla kaaduttiin Konstan kanssa maastossa! Ei tosin mitenkään pahasti, lähinnä vaan huvittavasti :D Käveltiin pitkin ohjin, pohja oli ihan tasainen, mutta yhtäkkiä Konsta jotenkin sekosi jaloissaan ja kaatui täysin mahalleen, jalat levällään. Sanni oli mukana eikä voinut muuta kun nauraa, sen verran huvittavalta se kuulemma näytti :D Mä pysyin kokoajan selässä ja muakin lähinnä vaan nauratti tilanne. Konsta pomppas äkkiä maasta pystyyn ja jatko nolona matkaa eteenpäin. Tuon kun ois saanu videolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti