lauantai 5. tammikuuta 2013

Estetunnilla pitkästä aikaa!

Rakastavaiset
Tänään oltiin Konstan kanssa piiiiitkästä aikaa estetunnilla! Toinen tallinpitäjistä, Päivi, piti meille oikein hauskan puuhatunnin. Tehtiin työtä paljon puomeilla ja pienillä esteillä. Ja nehän tuolla Konstalla tuottavat eniten ongelmaa.. Jarrut ei toimi ollenkaan ja kaikkia puomeja kohti pitäis vaan mennä täysiä. Puolessa välissä tuntia mulla oli kädet jo niin hapoilla että ei terrrve! Huomaa omasta kunnosta että ei ole kunnon tunneilla tullut vähään aikaan käytyä. Mutta siihenkin tulee nyt muutos kun ilmoittauduin TV:stä tutun Jutan SUPERDIEETTI-nettikurssille! Toivottavasti 6 viikon päästä olla niin tikissä kunnossa että ;) Jos väkeä kiinnostaa, voin kurssin etenemisestä täälläkin kertoa. Miten on?

Ensi viikolla onkin sitten taas valmennusta toisen perään! Maanantaina Suskin koulutunti ja loppuviikosta mennään maneesille Päivin pitämälle estetunnille. Nyt aletaan tosissaan treenaamaan kesän kisoihin!

ps. Ne tekee töitä sen eteen ;)

Joulutunnelmissa! Ja kuski könöttää..

Piakkoin tulossa myös tiivistelmä viime vuodesta. Aika köyhä vuosi, mutta kivahan sitä on aina välillä muistella menneitäkin ;)


3 kommenttia:

  1. ei jumpe!! pitäiskö miunkin oasllistua dietille!!

    VastaaPoista
  2. Kerro ihmeessä! Itse olisi kanssa pakko alkaa enemmän kuntoilemaan, koska heti kun jämähdän paikoilleni sairastun kokoajan.. :/ Joten kerrokerro!

    Ja kiva että pääsitte pitkästä aikaa tunnille, toivon mukaan kaikki epäonni olisi nytten takana päin :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä kiinnostaa Jutan dieetti-hommelit, anna palaa vaan :D

    VastaaPoista