torstai 17. tammikuuta 2013

EXTRA: Superdieetti jatkuu



Superdieetti jatkuu ja nyt mennään viikolla 2. Pieniä muutoksia on jo jopa huomattavissa! Ensimmäisen viikon aikana lähti aika paljon nestettä kehosta, jonka asiosta lihakset (ne onnettomat mitä siis on) tuli jopa näkyviin. Alkaa pikku hiljaa jo huomaamaan jopa sixpäkin ääriviivoja ;) Yllätyksenä itselleni on tullut että maitorahka ei ole ainakaan vielä alkanut kyllästyttämään. Heti ensimmäisen viikon alussa kävin ostamassa dieetissä tarvittavat lisäravinteet ja niihin menikin sitten yli 100 euroa, ettei tämä diettaaminen mitään kovin edullista ole :D Omituista on ollut myös huomata että dieetin aloituksen jälkeen olen palellut kokoajan. Jutta kuitenkin vinkkasi, että tämä saattaa johtua siitä, että aineenvaihdunta joutuu uuden ruokavalion ja treenin takia aikamoisen muutoksen eteen, joten se saattaa aiheuttaa palelua.


Osa lisäravinteista
Täytyy myöntää etten ihan ole pysynyt ruodussa ruuan suhteen... Viime viikonloppuna esimerkiksi ratkesin ja tammikuun tipaton loppui aika lyhyeen. Mutta siitä syytän HPK-Saipa pelin surkeata ensimmäistä erää! Dieetin noudattaminen matkustaessa on myös aika hankalaa, koska kahviot harvoin tarjoavat proteiinipitoisia välipaloja, jotka sopisivat tähän dieettiin. Pitäisi aina itse olla varautunut oikeanlaisilla välipaloilla. Esimerkiksi tämän viikon maanantaina olin työmatkalla Lappeenrannassa ja alla olevasta ruokapäiväkirjasta huomaa että syöminen oli aika huonoa ja tulipa yksi croissantikin syötyä.. Illalla kyllä huomasi että oli todella huono olo, enkä jaksanut enää lenkillekään lähteä. Veden juominenkin on jäänyt aika vähille. Olen todella huono juomaan vettä ilman mitään "syytä"! Vettä pitäisi dieetin aikana juoda 3-4 litraa päivässä ja minä juon korkeintaan 2 litraa.. Kun ei vaan mene alas!

Tässä tämän viikon ruokapäiväkirja:

maanantai 14.1.
klo 5.45   Maitorahka, mehukeitto, marjoja
klo 9        Banaani
klo 11.30 Kebabsalaatti, kahvi
klo 14      Kahvi
klo 18      Croissant, kahvi
klo 19.30 Nuudeli, raejuusto
klo 21.30 Maitorahka, mehukeitto

tiistai 15.1.
klo 5.15  Rahka, marjoja, mehukeitto (3/4 annos), yksi ruisleipä
klo 8       Kahvi, cashewpähkinä
klo 11     Katkarapumozzarellasalaatti
klo 14     Mandariini
klo 16     Banaani
Ratsastus 1h
klo 19     Banaani
Kotitreeni
klo 20     Jauheliha + pasta, salaatti, raejuusto

keskiviikko 16.1,
klo 5.45   Maitorahka, mehukeitto, marjoja
klo 8        Cashewpähkinä, kahvi, red bull sokeriton
klo 11       Kanaceasar
klo 14.30 Cashew, kahvi
klo 18      Banaani
Kotitreeni
klo 19      Jauheliha + pasta, salaatti, raejuusto
klo 21      Maitorahka, mehukeitto

torstai 17.1.
klo 5.45   Maitorahka, mehukeitto, marjoja
Kävely Pasilan asemalta töihin 20 min
klo 8        Kahvi, cashew
klo 11      Jauheliha + pasta, salaatti, raejuusto
klo 15      Banaani
Kävely töistä Pasilan asemalle 20 min
klo 18      Banaani ennen salia
Salitreeni 1 h
klo 20:30 Jauhelihasalaatti + oliiviöljy, raejuusto


Lisäksi aamuin ja illoin 3 kpl Fast Burner, 2 kpl Fast Omega3. Aamulla monivitamiini, iltaisin vielä magnesium. Treenin aikana 4,5 dl tuoremehuun sekoitettu Fast Glutaminea, palautusjuomaksi 2 dl maitoa ja 35 g Fast Whey+.


Mitat viikon 2 alussa:

  • Paino: 58,2 kg
  • Vyötärö: 69 cm
  • Lantio: 94 cm

5 kommenttia:

  1. Mun yks tuttu vetää Cambridge-kuureja ja sanoi kans, että öisin on kovaa palelua! Meinas vaan, et siinähän läski palat, minä otan lisää peittoja ;O)

    VastaaPoista
  2. Hei,

    Tsemppiä kovasti superdieettiin. Minkä verran siinä muuten on kalorit/päivä vai vaihtelevatko ne eri päivinä tai eri viikkoina? Kivaa, jos jaksat kirjata ruokapäiväkirjaa ja kertoa treeneistä ja onko tuloksia näkyvissä?

    VastaaPoista
  3. Hei,

    Tsemppiä kovasti superdieettiin. Minkä verran siinä muuten on kalorit/päivä vai vaihtelevatko ne eri päivinä tai eri viikkoina? Kivaa, jos jaksat kirjata ruokapäiväkirjaa ja kertoa treeneistä ja onko tuloksia näkyvissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tässä dieetissä ei seurata kaloreita, enkä ole edes laskenut paljon niitä päivän aikana kertyy. Dieetissä on annettu tarkat grammamäärät kaikille ruoka-aineille ja samoin välipaloille. Eli joku ne on alunperin laskenut, ettei meidän diettaajien niitä enää tarvitse laskea :)
      Jonkun verran on tuloksia näkyvissä, ja tarkotuksena oli laittaa sitten dieetin päätyttyä ennen-jälkeen-kuva, että kaikki muutkin näkevät mahdolliset tulokset ;)

      Poista