maanantai 26. maaliskuuta 2012

Uusi satula!

Lauantaina kauan odotettu Satula.com:n satula-auto tuli vihdoinkin tallille! Estesatula on jo pitkään ollut hieman epäsopiva, mutta se on kuitenkin menetellyt. Vanha satula oli siis Cliff Barnsbyn Espritt ja se menikin sitten vaihdossa. Ihan hyvin vielä hyvittivät siitä, vaikka olikin 5 vuotta vanha satula. Tällä kertaa kävi aika kivuttomasti tuo satulan löytäminen. Monien satuloiden joukosta erottui selvästi kaksi kaikkein sopivinta, joita sitten kokeiltiin ihan ratsastajankin kanssa. Ja se sopivin erottui näistä kahdesta ihan selvästi, kun laitettiin ratsastaja kyytiin.

Uusi satula onkin nyt sitten niin hieno! Ja aivan ihana istua! Tärkeintähän tietysti on että satula sopii hevoselle, mutta nyt sattu vielä niin hyvä säkä että tää satula on passeli kuskinkin takapuolelle. ;) Satulahan on siis Passierin Avior. Sunnuntaina kävin heti tyyppaamassa satulan maastossa. Ja hyvinhän se toimi. Nyt vaan odotellaan että koska päästään ekaa kertaa hyppäämään sillä, jippii! :)

4 kommenttia:

  1. oi miten kivannäkönen, varmaa tosi ihana istuu ku noi tuet ainaki näyttäis nii hyviltä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyl aivan loistava istua :) Ei olla tosin vielä hyppäämään päästy joten siitä millanen sen kanssa on hypätä en vielä tiedä :)

      Poista
  2. hienolta näyttää uusi satula! teillä ei kyllä kauaa kestänyt löytää sopiva satula, meillä se nimittäin kesti melkein vuoden.. no, onpahan ainakin (luulisi olevan) sopiva ja kiva satula! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhhuh, vuoden?! Mulla olis varmaa järki lähteny :D Mutta pääasia että sopiva löytyi :)

      Poista