perjantai 27. heinäkuuta 2012

Messilä Derby

90 cm ©Tarja Kallio

Käytiin torstaina avaamassa meidän kisakausi vihdoin ja viimein! Tänä viikonloppuna on Messilä Derby viimeistä kertaa ja eilen siellä oli seuraluokat, joista menimme 90 ja 100. Mukana oli derbyesteitä, eli samalla päästiin muutama maastoestekin hyppäämään.

90 cm © Tarja Kallio

Meidän ajoitus sattui tälläkin kertaa ihan nappiin :D Juuri kun päästiin kisapaikalle joku huutaa viereisen kopin tytölle että ysikympin rataan kävely on jo alkanu. Ei muuta kun juoksujalkaa kentälle ja seuraamaan muitten perässä.. Ratapiirrustusta en tietenkään kerennyt katsomaan, mutta onneksi kummassakin luokassa oli niin yksinkertaiset radat että munaamisen mahdollisuus oli aika minimaalinen. Radan kävelyn jälkeen kerkesinkin muutaman ratsukon menoa seuraamaan kentän laidalta, kunnes oli oman verryttelyn vuoro. Verkka meni ihan ok, otin kumpaankin luokkaan vaan 3 verkkahyppyä. Tämä määrä on aiemmin hyväksi todettu :) Ja niin todettiin jälleen  tälläkin kertaa! 90 mentiin puhtaasti ja hyvällä temmolla. Maastoesteille kun lähdettiin, niin Konsta oli vähän ihmeissään että mitä sä mua tonne kentän ulkopuolella ohjaat kun esteethän on täällä kentällä.. Mutta hyvin meni silti portaat ylös ja samoin hauta. Luokassa oli arvosteluna A.1.0 eli kaikki puhtaan radan menneet saivat ruusukkeen, myös me siis.

90 cm © Tarja Kallio

Metrin rata meni muuten melkein paremminkin kuin ysikymppi, mutta kolmannelle esteelle tehtiin kumpikin arviointivirhe.. En nähnyt askelta kunnolla, joten pistin pikkasen lisää pökköä pesään ja ajattelin että tää hyppy otetaan vähän kauempaa. Konsta kuitenkin päätti että eipäs oteta, kyllä tähän vielä puolikas askel mahtuu. No eipä mahtunut.. Este tuli alas ja melkein oltiin nenällään. Mutta loppurata menikin hyvin. Maastoesteissä ei mitään ongelmaa ja viimenen iso okserikin hyvällä ilmavaralla. On sillä vaan mahoton ponnu! Ei nuo metrisetkään esteet paljon missään tuntunu. Kunhan vaan kuskin pää kestäis niin varmasti 110 menis keposesti. Saatiinhan me Konstan hyppytyylistä kehuja puoliveri-ihmisiltäkin! Nyt vaan seuraavia koitoksia odottelemaan!

90 cm © Tarja Kallio

100 cm ©Tarja Kallio
100 cm ©Tarja Kallio

Iik, siel olikin hauta! ©Tarja Kallio

100 cm ©Tarja Kallio


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti