torstai 3. toukokuuta 2012

Suskin estetunti

Heti kärkeen pahoittelut blogin muutaman viikon hiljaiselosta. Ei vaan ole yksinkertaisesti tapahtunut mitään, mistä olisin tänne asti jaksanut raportoida. Lähinnä ollaan maastoiltu ja treenattu koulutunnilla saatujen ohjeiden perusteella. Ja pidinhän mä meidän tallilla yhden ratsastustunninkin ;D

Eilen oltiin vihdoinkin taas valmennuksessa. Suski kävi meidän tallilla pitämässä meille estetuntia. Tunnilla piti olla meidän lisäksi myös Rea Viimalla, mutta Viiman edellispäivän maasto oli ollut sen verran raju, että kaksi kenkää olivat jääneet sille matkalla. Saatiin siis Konstan kanssa yksityistunti. Sen enempää en tällä kertaa jaksa satuilla, koska valmennuksesta ei ole mitään kuva/videomateriaalia. Tehtiin rataharjoituksia, mukana oli sarja ja suhteutettuja välejä kaarevilla urilla. Hyvin meni harjoitukset ja lopuksi saatiin oikein hyvä ratatempo. Suski kehui myös että hyvin poju suoristunut edelliskerrasta.

Ensimmäiset kisat meillä on todennäköisesti Kangasalalla äitienpäivänä. Luokista ei vielä mitään hajua, mutta varmaan joku 90 cm ainakin. Ensimmäiset kenttäkisat olisi sitten kuun lopussa ypäjällä. Pitäisi vaan ennen sitä vielä päästä maastoesteitä jonnekin hyppimään! En malttais millään odottaa! :)

Suontaan tuttari 2011 (c) Inka S. Fotos

1 kommentti:

  1. Tsemppiä treeneihin ja nähdään sitten Ypäjällä! :)

    Meillä on nyt 12.-13. ekat kenttäkisat, hui kun jo jännittää! :D

    VastaaPoista