torstai 17. toukokuuta 2012

Sairaslomaa

Konstan jalka on edelleen hieman turvoksissa ja lämpöäkin on, mutta nyt saatiin vihdoinkin selitys tälle kaikelle! Rivi on oikeastaan jo kokonaan parantunut. Maanantaina saatiin eräs paikallinen eläinlääkäri paikalle ja hän epäili jalan turvotuksen tulevan jännevammasta. Voitte vaan arvata kuinka pelästyin.. Kaikki joiden omalla tai lähipiirin kohdalle on osunut jännevammaisia hevosia tietävät kuinka pitkä parantumisprosessi on ja että vaivasta voi tulla elinikäinen harmi. Varasimme äkkiä toisen eläinlääkärin tulemaan paikalle ultraäänilaitteen kanssa, että saisimme tietää millaisesta jännevammasta on kyse. Keskiviikkona jalat vihdoinkin ultrattiin ja voi tätä onnea! Jänteet on kunnossa! Selityksenä turvotukselle ja jalan arkomiselle on hyvin todennäköisesti jännetupintulehdus. Tästä pitäisi selvitä kahden viikon levolla, eli luvassa kävelylenkkejä ja rentoa tarhailua. Toivotaan että tämä vaiva olisi nyt tässä..

"Mammaa, kato kuin nätisti mä tässä seison!"

3 kommenttia:

  1. Apua, melkoisen säikähdyksen tuo ell sulle aiheutti! Onneks kuitenki oli kyse eri asiasta, jännevammat on kyllä todella pitkiä parantumisajoiltaan!!

    Ps. Jos otat ton sanavahvistuksen pois niin kommentointi on huomattavasti mukavampaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin!

      Kiitos huomautuksesta, nyt on sanavahvistus pois ;) Inhoan sitä itsekin, en vain ole huomannut että se on meilläkin päällä :D

      Poista
  2. Huh, onneksi ei ollut jännevammaa! Se vasta kiusallinen onkin, kokemuksen syvällä rintaäänellä..

    Nyt paljon pikaisia paranemisia Konstalle ja toivotaan ettei tule mitään pahempia juttuja! :)

    VastaaPoista