torstai 17. toukokuuta 2012

The Versatile Blogger Award




1. Kiitä bloggaajaa jolta sait haasteen
2. Lisää The Versitale Blogger Award-kuva postaukseesi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Nimeä 15 bloggaajaa
5. Ja kerro heille haasteesta!



Kiitos Sennille haasteesta! Katsotaan miten pärjään ;)

Fakta 1
Olen aivan kamalan hajamielinen. Unohtelen jatkuvasti asioita ja esimerkiksi nimimuistini on suorastaan surkea. Unohtaisin varmaan päänikin jonnekin ellei se olisi hartioissa kiinni! Esimerkiksi monesti unohdin kouluun mennessäkin että olinko tullut sinne autolla vai kävellen. Joitain ihan ihmeellisiä asioita muistan sitten vaikka vuosienkin takaa, mutta arkipäiväisissä asioissa muisti tökkii ja pahasti..

Fakta 2
Olen "hälläväliä"-tyyppinen ihminen, joka ei kauheasti jaksa mistää stressata, en aina mieti tekemiäni asioita loppuun asti, enkä kuole siihen jos kaikki ei ole ihan tiptop. PAITSI hevosissa. Vaikka esimerkiksi ajan maailman romuimmalla autolla (jota on nimitetty muunmuassa seuraavilla nimillä: Nissan Shitbox, maailmanlopun auto..), niin hevosten kanssa pidän huolen että kaikki varusteet, puitteet, ruuat, hoito, jne ovat parasta tasoa mitä pystyn omilla varoillani tarjoamaan. Vaikka muualla ei ole niin justiinsa, niin hevosten kanssa se on. Siitä en tingi.

Fakta 3
Konsta on viides oma hevoseni. Konstaa ennen on ollut sh-tamma Hennan Vinna, risteytysponitamma Madonna, sh-tamma Pellamari ja pv-tamma Koiva. Konsta on siis ensimmäinen oma ruuna mitä minulla on. Ennen Konstaa olin vannonut etten ikinä aio ostaa itselleni ruunaa, mutta mites siinä kävi.. Enkä kadu hetkeäkään, tämä ruunanrutku on varmaan yksi persoonallisimmista ja suurisydämmimmistä hevosista joita tunnen! ♥

Fakta 4
Unelma-ammattejani olisivat näyttelijä tai rallikuski. Näyttelijän uraa minulle on lähes kaikki lähipiirini jäsenet ehdottaneet, koska tykkään olla aika paljon esillä ja yleensä aina kaikissa videoissa/näytelmissä/ym esiinnyn joko päärooleissa tai sitten monissa eri sivurooleissa. Ala-asteella halusin niin kovasti olla joulu- ja kevätjuhlien näytelmissä pääosassa että kerran esitin jopa joulupukin roolin. Ja tuon rallikuskihaaveen ymmärtävät kaikki jotka ovat joskus kyydissäni istuneet..

Fakta 5
Elän syödäkseni. En vain mahda sille mitään, mutta rakastan ruokaa, ehkä vähän liikaakin.. Olen mielummin hieman pyöreämpi ja onnellinen kun riudutan itseäni dieetillä. Kerranhan täällä vaan eletään..

Fakta 6
Tää on aivan totaalisen turha fakta, mutta kuulen lähes poikkeuksetta laulujen sanoja väärin :D Laulelen niitä sitten omilla sanoituksillani, kunnes joku ystävistäni korjaa asian. Muutama esimerkki lauluista, joiden sanat ei ole menneet ihan perille...
"..joku huutaa apua mereltä päin, mä paneskelen lujempaa"  (Satumaatango)
"Karhunpoika sairastaa, häntä hellii käärme..."

Fakta 7
En tiedä miten pärjäisin ilman Konstaa ♥ Se tunne kun paskan työpäivän jälkeen raahaudun viimeisillä voimilla tallille ja tarhassa odottaa pörrönen pieni riiviönkuvatus korvat hörössä.. Tai kun kiroan kipeätä selkääni suojia laittaessani ja Konsta kumartuu ja alkaa nuolla mun hartioita.. Tai kun huonosti menneen kouluvalmennuksen jälkeen huokaisen omien taitojen rajallisuuden takia, Konsta nappaa raipan maasta ja alkaa heilutella sitä ihan kun sanoen: "kato kato mamma kun mä oon niin hauska! kato nyt äläkä murehdi!". Kaikki hevosten kanssa touhuavat tietävät kuinka noilla otuksilla on joku maaginen kyky tietää juuri ne hetket joilloin me eniten sitä piristystä tarvitsemme.

Haastan seuraavat blogit:

Kaikki muutkin meidän blogia seuraavat voivat osallistua! Laittakaa vain kommenttia että osaan tulla lukeamaan myös teidänkin faktanne ;)

1 kommentti:

  1. Kiitos haasteesta, teen sen hetimmitten kun vaan ehdin :)
    Sittenkun sun "Nissan Shitbox" päättää vetää viimoset henkäyksensä, ni mulla olis tarjolla sulle toinen moinen!

    VastaaPoista