sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Vauhdikas viikonloppu

Pikapostaus huippuviikonlopusta, huippuhepoista ja huippuseurasta! Niin ja HUIPPUFIILIKSESTÄ!

Perjantai:
Äiti oli perjantaina Konstan kanssa Päivin pitämällä puomitunnilla. Tekivät paljon kontrilliharjoituksia, jotka tunnetusti on Konstalle "hankalia". Kaikki energia tais mennä pojulta vaan hösöttämiseen :D Mutta hienosti tunti meni, vaikka päivi kovia pähkinöitä antoikin purtavaksi.

Lauantai:
Lähdettiin Marian&Alman kanssa maastoilemaan kirpeässä pakkasilmassa. Tarkotuksena oli tehdä rauhallinen, palauttava maasto, mutta ponit ne taas päätti toisin.. Takasin päin tultiin taas semmosta hönkötystä että voi morjens.. Pidätteet meni melkein jopa läpi! No, saivatpahan vähän höyryjä päästellä.. :D Mutta aivan ihana maasto ihanassa seurassa! Maisemat oli todella huikeita. Sen mitä niitä nyt siinä kiitolaukassa kerkesi katselemaan..



Sunnuntai:
Sunnuntaina pakattiin 3 kappaletta riiviöitä koppiin ja lähdettiin Monikkalan maneesille hyppimään. Mukana meidän lisäksi olivat siis Sini&Nikita ja Maria&Alma. Päivi piti meille estetuntia. Melkein-maneesi-neitsyet Nikita ja Alma käyttäytyivät todella hienosti! Konstan kanssa alkoi vähän kyseenalaisesti: Maneesin seiniä piti kyttäillä ja hypytkin pienemmillä esteillä oli aika..noh.. katastrofeja. Mutta sitten kun korkeutta nostettiin, näytti Konsta taas mistä huippuputet on tehty! Lopuksi tultiin 110 cm okseri, eikä tuntunu missää! Kunnon ilmavarallakin kuulemma vielä ylitettiin. Superponi! ♥ Kuski tuntu vaan olevan hidasteena kipeän häntäluunsa kanssa.. Kaikki hepat teki niin hienoja suorituksia että voivat omistajat olla ylpeitä. Koska uusiks?!


2 kommenttia: