torstai 24. tammikuuta 2013

EXTRA: Superdieettifiilistelyä

Fuck the fatness, feel the fitness!

Aamulenkki, -18 astetta ja Hämeen linna

Superdieetti melkein puolessa välissä ja fiilis on mitä mahtavin! Olen itsestäni todella ylpeä, sillä olin viime viikonlopun juhlimatta, olin kiltisti koko viikonlopun ja kulutin aikani urheillen. Ja kyllä eron huomasi maanantaina: Energiatasot oli ihan eri sfääreissä. Ruokavalionkin kanssa on melkein ruodussa pysyttyä, ratkeamiset ovat lähinnä suuntautuneet vain ruisleipään. En mahda sille mitään, en voi elää ilman sitä :( Mutta onneks nuo mieliteot kohdistuu kuitenkin terveelliseen suuntaan, eikä esimerkiksi suklaaseen joka on aiemmin ollut yksi paheistani. Kaapissa on ollut kaksi levyä suklaata ja paketti geishaa, mutta siellä ne ovat rauhassa saaneet olla. Ja saavat vastaisuudessakin olla!

Tällä kolmannella viikolla treeniohjelmat ja ruokavalio kiristyivät entisestään. Sarjoja ja toistoja lisättiin treeniohjelmaan ja ruokavalion hiilihydraatteja vähennettiin. Nyt yritän myös etäpäivinä keretä aamulla lenkille. Tällaista viestiä tuli Jutalta, että parhaimmat tuloksen saa kun aamulla käy tyhjällä vatsalla aerobisella lenkillä ja sitten myöhemmin päivällä tai illalla tekee koti/salitreenin. Toimistopäivinä aamulenkki on aika mahdoton, koska herätyskello soittaa kello 5:15 ja tästä aikaisempaan herätykseen en kyllä millään kykene :D Tänään aamulla kerkesinkin käymään 45 minuutin lenkillä ja päivä alkoi ihan eri tahdilla. Ja illalla vielä salille. Oujee, tunnen jo kuinka läski palaa!

Olen myös huomannut että musiikki vaikuttaa treenaustehoon aikalailla. Kun pistää soittimesta kunnon popit päälle kotitreenin ajaksi (sori naapurit) tai puhelimesta musat lenkillä niin askel nousee ihan erilailla. Tällä hetkellä kovassa soitossa ovat:
Ke$ha - Die young, All that matters, Supernatural
Icona Pop - I love it
Kuningaspähkinä & Setä Samuli - Hei Scully
Cheek - Ne tekee
The Wanted - Found you (club edit)
Cazzette - Beam me up
Loreen - My heart is refusing me
Avicii & Nicky Romero - I could be the one

Tuloksia ovat jotkut minulta tulleet kyselemään. Tällä hetkellä, kun 2,5 viikkoa on kulunut, niin paino on tullut alas kilon verran. Se ei ole paljoa, mutta kuten aiemmin sanoinkin, ei tarkoitukseni olekaan pudottaa painoa, koska olen täysin normaalipainoinen. Tavoitteenani on saada itselleni tasainen ateriarytmi ja kiinteämpi ja lihaksikkaampi vartalo. Vyötäröltä on lähtenyt 2,5 cm! Ja lantio on kaventunut 2 cm. Suunta on siis oikea.

Ensi viikolla selkeämpi yhteenveto dieetin puolesta välistä ja lisää ruokapäiväkirjaa. Ja kysymyksiä saa laitella, vastailen mielelläni!

Treeni-intoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti