maanantai 7. tammikuuta 2013

EXTRA: Kuskin Superdieetti alkaa!

Viikko 1, päivä 1

Noniin, tänään se alkoi, nimittäin kuskin SUPERDIEETTI! Kyseessä on Fitfarmin nettivalmennuksena toteutettu 6 viikon superdieetti. Dieetti on tarkoitettu kaikenkokoisille ja kaikenlaisille tavoitteille. Omana tavoitteenani ei ole niinkään painonpudotus, vaan kiinteyttäminen ja yleiskunnon parantaminen. Dieetin hintaan kuuluu fitfarmin personal trainerien luoma tarkka ruokavalio ja treeniohjelma.

Syitä miksi kyseiselle dieetille lähdin on monia, mutta suurimmaksi syyksi nousi huonontunut kuntoni. Edellinen vuosi oli hevosen sairastelujen vuoksi ratsastuksen kannalta minulle huono vuosi ja intensiivinen treenaaminen jäi todella vähälle. Nyt kun hevonen on taas kunnossa ja valmennuksia saattaa olla useampikin viikossa, huomaan etten enää jaksa samalla tavalla kuin ennen. Ja tietysti olisihan se kiva edes joku kesä OIKEASTI olla rantakunnossa, muussakin kun siinä hyljesarjassa.

Eilen kävin hamstraamassa jääkaapin täyteen rahkaa ja raejuustoa! :D Ruokavalio on melko proteiinipitoinen ja siitä on turhat hiilihydraatit karsittu pois. Itselleni uutena asiani tulevat FAST-tuoteryhmän urheiluravinteet, kuten proteiinijauheet ja rasvanpolttajat. Innolla jo odotan tuloksia! Olen aina pitänyt noita urheiluravinteita vähän hölynpölynä, mutta katsotaan josko tiukka treeni ja oikeanlainen ruokavalio yhdessä auttaisi.

Liikuntaa dieettiin kuuluu 4 kertaa viikossa aerobista liikuntaa a' 45-60 min ja 4 kertaa viikossa koti/salitreeniä. Aerobiset treenit aion suorittaa lenkkeilynä, uintina ja lasken aerobiseksi treeniksi myös ratsastusvalmennukset. Lihaskunnon hoidan enimmäkseen kotitreeninä, koska aika ei yksinkertaisesti millään riitä ratsastuksen, töiden ja sosiaalisen elämän lisäksi neljään salikertaan viikossa.

Ensimmäisen päivän jälkeen odotukset ovat vielä korkealla! Maitorahka ei ainakaan vielä töki, mutta kädet on aika hapoilla kotitreenin ja kouluvalmennuksen jäljiltä.. Kirjoittelen tänne 6 viikon aikana säännöllisen epäsäännöllisesti fiiliksistä ja edistymisestä. Jännittää ihan itseäkin että miten tässä käy!

Mitat maanantaina 7.1.2013:

  • Paino: 59 kg
  • Vyötärö: 69,5 cm
  • Lantio: 95 cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti