perjantai 13. heinäkuuta 2012

Täällä taas!

Hihhei, hengissä vielä ollaan vaikka aikamoista hiljaiseloa tää blogi onkin jo jonkin aikaa elänyt.. Suurimmat syyt siihen on ollut ettei päivitettävää ole oikein kummoisesti ollut ja minä reissasin alkukesän Kreikassa ja Portugalissa. Mutta nyt ollaan taas mukana hikitreeneissä, hevonen kunnossa ja ai että kun tuntuu hyvältä!

Äiti ja Konsta estetunnilla
Mun portugalin loman aikana äiti liikutteli konstaa ja kävivät vähän estetunnillakin! Nehän innostu niin kovasti että pitäis ruveta niille seurakisoja etsimään. 

Kesäkuun lopussa aloimme taas käydä Suskin tunneilla. Viimeisin tunti oli tämän viikon maanantaina. Itse kuski oli hieman koomassa, koska olin tullut aamuviideltä kotiin portugalista ja tehnyt vielä kokonaisen työpäivänkin siinä välissä, mutta hienosti meni tunti silti. Kerrankin Konsta oli alusta asti ihan fiiliksissä! Oikea takanen on hieman jäykempi aina alussa ja hypyissä kun se on ponnistavana jalkana niin hyppy ei ole ihan niin pehmeä.. Mutta lopputuntia kohti alkaa paranemaan. Maanantaina menimme rataharjoituksia ja lopuksi suski rakensi meille radan minkä esteet oli 90cm+. Mentiin ensin pieni rata ja heti perään mentiin myös "uusinta". Ai että kun oltiin liekeissä! Tää on se syy miks mä niin tätä harrastusta rakastan!


Äiti ja Konsta estetunnilla
Myöhemmin tällä viikolla menin Konstalla ILMAN SATULAA kokonaisen ratsastuskerran. Kyllä, pysyin siellä kokonaiset 45 minuuttia ilman satulaa, hevosella joka ennen heitti viimeistään vartin jälkeen kuskin tunnustelemaan maaperää. Ja hienosti menikin! Viimeisen vuoden aikana on selvästi huomannut kuinka tuo poika on aikuistunut ihan silmissä. En edes muista koska viimeksi se ois jotain pöljää tehnyt.. (Tai itseasiassa nyt tulikin mieleen parin viikon takainen episodi kun Konstaa ei näkynyt laitumella ja rupesin huutelemaan sitä niin poju laukkaa hillitöntä laukkaa aidan väärällä puolella maastoesterataa väärään suuntaan kohti mammaa :D)

Niinkuin tähänkin asti, jatketaan maastoilua tiuhaan tahtiin (kunnon kohottamisen takia) ja Suskin treeneissä käydään viikottain. Ensi viikolla torstaina 19.7. mennään Suontaan kartanolle hyppimään maastoesteitä Laineen Sepon valvovan silmän alle. Kauden ensimmäiset kisat olisi tarkoitus mennä Messilä Derbyssä parin viikon päästä. Toivotaan että meidän sairastelut olisivat tältä osin tässä!


Auringonlasku Portugalissa


Ps. lupaan tästä lähtien päivitellä meidän kuulumisia pikkasen useammin ;)

1 kommentti:

  1. Wii, torstaina uskottavasti nähdään, hattulaan myös tulossa! :)

    VastaaPoista