keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Nettikauppojen uhri


On se pelottavaa kun enää rahat eivät ole turvassa edes kotona. Ja tällä kertaa ei ole puhe mihinkään varkauteen liittyvästä. Kyse on puhtaasti omasta heikkoudesta vastustaa nettikauppoja. Nimittäin TAAS menin tilaamaan tavaraa netistä! Tällä kertaa ostoslistalle lähti Mountain Horsen Jeanie kisahousut (kuva) ja Horzen peruskisapaita. Mutta tällä kertaa mulla oli myös syy tilata kyseiset tuotteet!
  • Vanhat kisahousuni ovat todella huonot, koska ne raapivat joka kerta saappaiden alla olevien saumojen kohdalta ihoni auki ja kaikkihan tietävät (tai ainakin voivat arvailla) miltä rikkinäinen iho + hiki + puristava saapas tuntuvat..
  • Lyhythihaiset kisapaitani ovat vuodelta nakki ja muusit ja niiden värit on haalistunut vaaleanpunaisesta ja - sinisestä johonkin harmaata muistuttavaan..

En yleensä tee kerralla mitään suuria ostoksia, vaan jotain mukamastarpeellisia hyviä tarjouksia metsästelen. Tämän vuoden puolella on tullut ostettua mm. Horzen vaaleansiniset Cob-koon suojat, vertigon pinkki huppari, hiusverkko, Mountain horsen kypärä, ohennusveitsi, jne.. Ja vielä kun lasketaisiin mukaan muut kuin hevostarvikekaupoista ostetut tavarat! Suurinpia heikkouksiani ovat Nellyn ihanat vaatteet ja kengät.. Muun muassa alla olevat ihanuudet tulivat juuri postissa :D Se on vaan niin pirun houkuttelevaa kun kerran viikossa sähköpostiin tulee jokaiselta nettikaupalta jokin uutiskirje uutuuksista ja viikon tarjouksista! Pankkitili tykkää, mutta lohduttaudun sillä, että jos en laittaisi rahojani nettikauppoihin, menisivät rahat todennäköisesti johonkin vielä turhempaan. Ja hei, pitäähän lama pitää loitolla!


Innolla odottelemaan koska uudet kisavaatteet saapuvat postiin! :)

2 kommenttia:

  1. Mulle iskee joku ihmeen "en-mä-mitään-tarvikaan" juttu, kun saan nettikaupan tilauksen tehtyä. Toki mulla on niin törkeesti hevostavaraa, etten mä tarvi mitään, mut vois sitä itelle hennoa ees joskus jotain tilata :P Mut aina sit mieluummin tilaa vaan hevosille ;D

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen uhri! Tilasin juuri nahkasaappaat ja uudet farkkuratsastushousut, Pyrylle kenttäsuojat ja muutaman uuden huovan. HUH, hirvitys :D

    VastaaPoista