keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Muistoja vuosien takaa

Viime kuussa postasin videon meidän ensimmäisistä estekisoista. Nyt vuorossa on meidän koko yhteisen uramme toiset estekisat! Löysin tämän arkiston helmen koneeltani, ja pakkohan se oli pistää jakoon :)

Kyseessä on Loimahaan Loikat kesältä 2007. Luokka on 70 cm, joka oli tarkoitettu nuorille suomenhevosille. Huomatkaa millaista mutkittelua ja empimistä tuo meidän meno on! :D Mutta hienosti päästiin sijalle 2!

Ja mikä toi musiikki on tossa taustalla?! :D Iskä tainnu kuvata videon kajareiden vieressä..


3 kommenttia:

  1. hienosti ootte kyllä tästä kehittyneet, vaikka kyllähän meno tässäkin kivalta näyttää, vähän just mutkittelua siellä täällä (: ja ihana on biisi taustalla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on semmonen tunne ettei oo kehittyny mihinkään, mut onneks löytyy väitä vanhoja videoita niin huomaa et on siellä jotain kehitystä tapahtunu ;) Toi biisi kyl kruunaa koko videon :D

      Poista
  2. Moi!
    Löysimpäs teijän blogin:)Oon yrittäny jo hetken katella,että oisko teilläki blogia,mutta en oo löytäny, joten onneks löysin:)
    Ootte muuten pikkusen kehittyny tästä videosta :D!
    Tein viimeviikolla kanssa hevosaiheisen blogin,käy toki kattomassa,sielläkin seuraillaan mun ja Taikun sekä Romeon treenejä ja kisoja.:) KAIKKI HALUKKAAT TERVETULOA LUKEMAAN :)

    http://satulassaoona.blogspot.com/

    VastaaPoista