sunnuntai 26. helmikuuta 2012

GPS-kellottelua ja huippunopeuksien testaamista

Kuten aiemmin uhkasinkin, kävin gigantista ostamassa Garminin GPS-kellon. Onneks jäljellä oli enää naisten malleja, joten nyt rannetta koristaa söpö harmaa-vaaleanpunainen GPS-kello ;) Sykevyön kanssa saan siitä hyvän treenikaverin myös juoksupoluille.

Lauantaina unohdin ottaa kellon tallille mukaan! Äiti sai lainaan yhden yksäreistä, koska sen omistajat olivat lomailemassa Itävallassa. Menimme ns. "Teuron lenkin", joka on vähän reilu 12 kilometriä ja sen kiertämiseen menee noin tunti 20 minuuttia. Hauskaa oli, vaikka Konstan maastokaverilta veinasi vähän kunto loppua :)

Sunnuntaina (eli tänään) muistin ottaa kellon mukaan! Matkassa oli sama hevonen, mutta ratsastajana oli Maria. Koska eilen oli pitkälenkki, päätettiin tänään mennä vähän lyhyempi, mutta haluttiin koittaa miten kello toimii, eli olihan lenkkiin yksi kiitolaukkapätkä sovitettava ;) Takasin päin tullessa pistettiin sitten hanat auki! Kello näytti parhaimmillaan melkein 40 km/h! Ja maassa oli kuitenkin jonkun verran lunta! Mielenkiintoista tietää että kuinka lujaa sitä oikein mennäänkään. Eli todellakin GPS-kellosta tuli meidän vakio kaveri maastoillessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti