keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet

Blogi jälleen elänyt hiljaiseloa, koska itse lomailin muutaman viikon Thaimaan tropiikissa. Kun lähdin vuoden vaihteessa, satoi vettä ja oli 5 astetta plussaa, ja kun tulin takasin, oli lunta parikymmentä senttiä ja pakkasta yli 10 astetta! Jes, tätä mä oon odottanutkin! Maneesittomana tallina ollaan jo vähän odoteltukin että koska tulee kunnon talvikelit, koska loppu vuoden kenttä oli milloin peilijäässä, milloin taas oiva alusta mutapainille.. Loman ajan äiti liikutti Konstaa ja kävivät myös tunnilla ekaa kertaa äitin nilkan murtumisen jälkeen! Olivat jopa kerran esteitä hypänneet tunnilla. Konsta oli kuulemma ollut kuin mikäkin vammaisratsu, niin nätisti ollut koko loman :) Kiva tietää että siltäkin sentää edes se puolikas herne tuolta korvien välistä löytyy..

Tuktuk-taksilla pääsee! Ja poppi soi.. 
Eilen tiistaina kävin katsomassa Konstaa ensimmäisen kerran loman jälkeen. Vähän rauhallisemmin piti ottaa kun koko loman ajan kiusannut flunssa/kuume kiusaa edelleen.. Poika oli jo otettu sisälle syömään heiniä ja heti se innoissaan nosti päänsä ylös ja korvat tötteröllä ihmetteli että mitäs sä akka täällä teet? Ja hetihän sen oli testattava että kumpis meistä onkaan sitten se pomo, rupes nimittäin uhittelemaan kun menin hoitoboksin kanssa karsinaan. Eipä siihen tarvittu kun 2 sanaa että asia oli taas selvillä: nyt loppu. Tais olla poju vähän luokkaantunu kun olin hylänny sen pariksi viikoksi kokonaan.. Kovasti sitä kiinnosti mun tekemiset, oli kokoajan pakko kyyläillä mitä mä sen karsinassa puuhailin.

Ratsastus sujui ilman mitää kokeiluja, poju oli itseasiassa nöyrempi kuin ennen mun lomalle lähtöä! On ne siis jotain hommia äitin kanssa tehnyt ;) Kentälle oli jäänyt pari estettä joten alkuverkkailun jälkeen päätin muutaman hypyn ottaa. Ja hetihän se hösötys alkoi.. Missä se äitin kanssa niin "rauhallinen" vammaisratsu oikein oli?! (toim. huom, Konstan rauhallinen ei välttämättä vastaa kaikkien käsitystä rauhallisuudesta :D) Pientä ristikkoa ja pientä lainetta hypättiin halkaisijoilla ja ai että kun jalat nousi! Toivotaan että hyvät kelit jatkuu pitkään ettei enää jokaista estehyppelyä tarvitse aloittaa tommosilla ihme loikilla..

Maisemaa paratiisisaarelta
Nyt alkaa sitten kuntokuuri sekä ratsulla että kuskilla! Edessä siis paljon hikisiä tunteja maastossa laukkailessa ja monia märkiä metrejä uimahalissa. Kauden 2012 tavoitteena on saada pari starttia tuttarissa ja sijoituksia harrasteessa. Koulupuolella haetaan tasaisuutta muotoon ja jos tänä kautena saataisiin aikaan jo pieniasteinen kokoaminen..? Rataesteillä haetaan alle lisää 100cm ratoja ja loppukaudesta tavoitteena on päästä edes yksi 110cm. Siinä meidän tavoitteet tiivistettynä. :) Ainiin! Sain lahjaksi sen paljon toivomani agility kirjasen! Eli kunhan vaan saadaan kentälle kunnon aidat niin tavoitteena on myös esittää pienimuotoinen agilityesitys Konstan kanssa ensi syksynä! Huom, pienimuotoinen :D

Näin kevyellä ruokavaliolla sitten loppuvuosikin, eikö?

Voisin vielä väkertää jonkinlaisen tiivistelmän viime vuodesta valokuvien kera jos vain jotakin semmoinen kiinnostaa?

3 kommenttia: