maanantai 11. syyskuuta 2017

Koulukisoissa onnea kokeilemassa

Koskahan mä opin että koulukisoihin mennessä voisi vähän harjoitellakin..?

Toukokuun koulukisoista © Riia Hyvönen
Jälleen kerran naapuritalli ja -seura järjesti seuratason koulukilpailut ja eihän tuon helpommaksi voi koulukisoihin osallistuminen enää mennä - ei tarvitse kuin muutama sata metriä käppäillä tietä pitkin ja olet jo kisapaikalla. Sään ollessa sateenpuoleinen koko viikon, kisat jouduttiin vielä siirtämään meidän tallin maneesin, joten sekin pari sadan metrin matka jäi pois, joten eihän tälläistä tilaisuutta voinut olla käyttämättä.

No mutta oltiinko me harjoiteltu? No ei :D Edellisenä päivänä menin 2 kertaa radan (Helppo B:0) läpi ja siinä oli meidän treenit näitä kisoja varten. No se kyllä näkyi tuloksessakin.. Radalla Konsta oli todella jännittynyt, oma tuttu maneesi täynnä vieraita tyyppejä ja kaiken lisäksi suorituksen ajan joutui ihan yksin olemaan, joka oli herran mielestä ihan kamalaa. Sivusta katsojien mielestä oli ihan siisti ja tasainen rata, mutta itsellä selässä ei ollut yhtään sellainen olo. Lopputulos oli 60,20 %, tyytyväinen olin muutamiin kohtiin radassa ja niistä olikin tullut 7 arvioinnit, mutta löytyi sieltä muutama vitonenkin.

Tästä saatiin hyvin motivaatiota alkaa oikeasti treenaamaan koulua ettei seuraavien koulukisojen jälkeen tarvitse taas selitellä että ei menny hyvin kun ei treenattu!

Ainoa kuva meistä näistä kisoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti