torstai 29. marraskuuta 2012

Muutto uuteen talliin

Tänään koitti vihdoinkin se päivä kun muutimme uuteen talliin! Konstan mukana uuteen talliin muuttivat myös Nikita ja Alma omistajineen. Uuden tallin sivut löytyvät täältä.

Käytiin puolen päivän maissa Marian&Alman kanssa maastoilemassa vanhassa paikassa. Maa oli vähän kova pakkasien takia, mutta ei näyttäny ponien menoa haittaavan.. Liikutuksen jälkeen laitettiin viimesiä kamoja kasaan. Tulipahan taas huomattua että sitä tavaraa on vuosien mittaan kertynyt ehkä pikkasen liikaakin.. :D Koko pakettiauto oli täynnä tavaraa. Huolestuttavinta oli että tavaroista ainoastaan 10 % oli Alman kamoja.

Perillä kävelytettiin poneja hetki kentällä, joka oli tosi hyvässä kunnossa kelit huomioon ottaen! Ja nyt on maneesikin parin kilometrin päässä. Ihanaa! Hepat pääsi vielä loppupäiväksi tarhaan tutustumaan muihin hevosiin. Kaikki kolme hevosta olivat kuin olisivat kotiinsa tulleet. Ihanaa :) On semmonen fiilis että täällä me tullaan viihtymään!

Kuvia uudesta paikasta tulee varmaankin viikonloppuna kun pääsen valosaan aikaan kuvailemaan. Nyt muutama kuva, jotka ostin Fotomedialta tällä viikolla :) Voi kun päästäis jo esteille!

Suomenratsujen kuninkaalliset, alue 90cm

Suomenratsujen kuninkaalliset, alue 90 cm

Suomenratsujen kuninkaalliset, kans 100 cm

1 kommentti:

  1. Ooo, pirun kivan näköinen tuo teidän talli mihin muutitte! :) Ja itsellä on vähän noiden tavaroiden kanssa sama fiilis.. Olen uudelle tallille vienyt ehkä 1/4 tavaroista ja tuntuu että tila loppuu kesken mun kamojen suhteen :D

    Ja tosi kivoja kuvia, tulee ihan himo päästä taas kisoihin..

    VastaaPoista